• Anu Wiio

Viridi Eco Conscious caring - Organic luxury skincare

Mitä ihollesi kuuluu? Iho on kehon suurin elin, niinpä se myös kaipaa huolenpitoa, jotta se pystyisi huolehtimaan kehostasi ja ihon hyvinvoinnista parhaimmalla tavalla. Iho toimii niin kemiallisena kun fysikaalisena suojana. Se estää vieraiden aineiden ja mikro- organismien pääsyä elimistöösi. Iho suojaa myös UV-valolta, liialliselta kuumuudelta tai kylmyydeltä. Sen tehtävänä on myös estää nesteen haihtumista elimistöstäsi. Iho huolehtii aineenvaihdunnasta, lämmönsäätely sitä ja toimii tuntoaistimena. Tämän vuoksi on vähintään yhtä tärkeää valita oikeanlaiset ihonhoitotuotteet kun terveellinen ravinto. Se mitä syöt näkyy myös ulospäin ja iho kertoo jos ruokavalio on vääränlainen tai heikko, hormonitasapaino on muuttunut tai jos käytössä on vääräntyyppiset ihonhoito tuotteet tai niiden puute. Viridi Eco tuotteet ovat luonnollisia, ekologisesti tuotettuja ja kestävä kehitys näkyy alusta loppuun. Viridi Eco tarjoaa luonnollisen ylellisiä ihonhoito tuotteita. Yksin emme voi tehdä kaikkea mutta yhdessä olemme vahvoja!


Pidä huoli ihostasi Viridi Eco auttaa työllistämään raaka-aineiden tuottajia jotka ovat perheyrityksiä ja naisten osuuskuntia. Yritys on mukana erilaisissa yhteistyö hankkeissa jotka edistävät kylien hyvinvointia. Viridi tarkoittaa latinaksi vihreää ja Eco ekologisuutta. Kun valitset Viridi Eco voit olla varma että olet tehnyt vihreän valinnan, niin ihosi, luonnon kun ihmisten puolesta.Viridi Eco on luonnollisen ylellinen ihonhoitosarja jossa on bioaktiivisia ainesosia. Tuotteemme ovat vegaanisia, ei kokeiltu eläimillä (cruelty free) ja tuotteissa on miellyttävä tuoksu ja koostumus. Tietyt tuotteet löytyvät myös hajusteettomina. Kaikki Viridi Eco tuotteet valmistetaan ja tuotetaan Ruotsissa. Viridi Econ perustajat ja omistajat, Evelina Andersson Viridien ja Edward Viridien, ovat mukana prosessin aikana alusta loppuun. Viridi Ecolla on perustettu vuonna 2015 ja heillä on oma verkkokauppa, kivijalkakauppa Ruotsissa ja kauneushoitola jossa kyseisiä tuotteita käytetään. Tuotteet ovat tarkasti valittu, tarkistettu ja dermatologisesti testattu ja tuotteet ovat EU:n hyväksymiä. Yhdessä kemistin sekä ihonhoito asiantuntijoiden kanssa on luotu kaikki iho sarjan tuotteet sekä öljyt. Olemme saaneet näkyvyyttä mm. Organic beauty awardsissa vuonna 2020 joka valitsi Cherry Blossom vartalovoiteen vuoden tuotteeksi. Nyt olemme tuomassa Viridi Eco tuotteita myös Suomeen. Voit tarjota ylellisiä ihohoitoja kylpylässä, kauneushoitolassa tai tarjota asiakkaille tuotteita ylläpitämään ihon hyvinvointia ja he pääsevät nauttimaan oman kylpylä hetken kotioloissa.
Viridi Eco tuotteet Tällä hetkellä Viridien Ecolla on vartalovoide, vartalokuorinta, kasvo- hierontaöljy, käsivoide ja käsisaippua. Tuoksuna toimivat eteeriset öljyt: rauhoittava laventeli, piristävä sitrus, herkullinen kirsikka, hipaisu lähi- idän mausteita tai hajusteettomat tuotteet. Jokaiselle ihotyypille löytyy oma tuote ja/tai tuoksu joka hellii ihoa ja mieltä. Myös raskaanaoleville löytyy oma hajusteeton vartalovoide ja öljy sekä miehen iholle omat tuotteet. Tuotteita löytyy myös matkakoossa. Tuotteissa on mukana muun muassa peptiidejä, bioaktiivisia aineita niinkun esimerkiksi beta glucan, omega rasvahappoja, beetakaronteenia, glyceriinia. Tulossa on myös lisää lumoavia ihonhoito tuotteita. Ihosi ansaitsee vain parasta! Viridi Ecolta löytyy myös meikin pohjustukseen mineraalimeikit ja YAG siveltimet. Heillä on myös hiushoito tuotteita merkistä Tabitha. Viridi Ecolta on lähiaikoina tulossa meikkiä.


Viridi Econ arvot Yrityksen arvoperustana toimii luonnollisuus, ekologisuus ja kestävä kehitys. Näemme kestävän kehityksen ketjuna, eli kaikki raaka-aineet täytyy olla mahdollisimman hellävaraisesti kasvatettu ja olemme ottaneet etäisyyttä raaka-aineista jotka vahingoitavat luontoa. Tuotteemme eivät sisällä laisinkaan palmuöljyä, ruusupuuöljyätai mineraaliöljyä. Raaka-aineiden tuottajat ovat huolellisesti valittu, he ovat jopa perheyrityksiä tai naisten osuuskuntia. Tällä tavalla voimme tarjota kohtuullisia palkkoja ja työolosuhteita. Yhteistyö projekti hankkeet ovat suuria ja auttavat kyliä saamaan puhdasta vettä, lääkkeitä ja ruokaa. Olemme erittäin tarkkoja kun valitsemme toimittajat. Emme koskaan osta raaka-aineita toimijalta joita emme ole henkilökohtaisesti tavanneet ja olemme tarkkoja että heidän sekä meidän ympäristöprofiili ja arvot kohtaavat. Kun ostamme raaka-aineita pyrimme yhteiskuljettamaan mahdollisimman paljon, näin vähentäen hiilijalanjälkeä. Tuotepakkauksemme ovat valmistettu kierrätettävästä muovista, lasista sekä pahvista joka on lähituotettu. Käytämme painamoa jotka käyttävät ympäristöystävällistä väriä. Meille on tärkeää että koko kestävän kehityksen prosessi on yhtäläinen.Vihreä ekologisuus Viridi on latinankielestä ja tarkoittaa vihreää ja Eco tarkoittaa ekologisuutta. Haluamme tarjota Teille laadukkaita ja ylellisiä ihonhoitotuotteita joita pystytte tarjoamaan asiakkaillenne. Tänä päivänä tiede, teknologia ja ekologia on mennyt suurin harppauksin eteenpäin. Tänään pystymme hyödyntämään monipuolisesti ainesosia erilaisista hedelmistä, vihanneksista ja kasveista. Käytämme ainoastaan luonnollisia ja luomutuotettuja raaka- aineita. Tuotteemme bioaktiiviset aineet hoitavat ihoa sekä edistävät ja ylläpitävät ihon hyvinvointia. Kun valitset Viridi Eco tuotteet voit olla varma että olet tehnyt vihreän valinnan, niin ihon, luonnon kun ihmisten hyvinvoinnin puolesta.

Ota yhteyttä ViridiEcoAB Org, nr: 559010-4013 Vat: SE559010401301 Adress: Ronnebygatan 23, 371 33 Karlskrona Tel: (+46) 013-600 02 Info@ViridiEco.se Seuraa meitä! Facebook Viridi Eco AB Instagram viridieco Instagram viridiecofinland www.viridieco.se
Suomessa toimiva Viridi Eco edustajana ja kouluttaja Marianne Backström marianne@viridieco.fi Otathan yhteyttä ja sovitaan tapaaminen!#kauneusviikko #virtuaalimessut

0 katselukertaa

© 2020 by Primaq.fi