• Anu Wiio

Yleisesti kysytyt kysymykset esteettisistä hoidoista

Hei,

olen yleislääkäri Neea Hakoniemi, teen esteettisiä injektiohoitoja markkinoiden turvallisimmilla tuotteilla. Työpisteeni sijaitsee Vantaalla Terveystalo Myyrmäessä.Esteettiset hoidot suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa, jotta luonnollinen lopputulos miellyttää molempia osapuolia.

Miten hoidot toteutetaan?

Ensin käsiteltävät ihoalueet desinfioidaan huolellisesti. Tämän jälkeen pieni määrä Restylane-täyteainetta tai Restylane Skinbooster –ainetta injisoidaan eli pistetään ohuella neulalla tai kanyylilla ihoon. Ne sisältävät puudutusainetta, joka tekee hoidosta miellyttävän. Lisäksi iholle voidaan levittää puuduttavaa voidetta ennen tuotteiden pistämistä.Minkälaisia vaikutuksia hoidoilla voidaan saavuttaa?

Täyteainehoidoilla voidaan häivyttää ikääntymisen merkkejä, korostaa kasvojen parhaita puolia, sekä muokata esimerkiksi huulia ja leukalinjaa.

Restylane skinbooster -hoidoilla voidaan parantaa ihon kuntoa sekä lisätä sen kimmoisuutta. Hoidot sopivat myös ihon epätasaisuuksien, kuten aknearpien, häivyttämiseen. Kasvojen lisäksi hoidoilla voidaan käsitellä myös decolteen, kaulan ja käsien ihoa. Skinbooster-hoidot ovat aina sarjahoitoja.Kuinka kauan hoidon tulokset kestävät?

Restylane täyteaine on hyalyronihappoa sisältävä geeli. Hyaluronihappoa on luonnostaan solujen pinnalla ja soluväleissä. Ihossa se ylläpitää ihon kimmoisuutta ja kosteutta. Ikääntymisen myötä iho veltostuu ja menettää kimmoisuuttaan, mitä näkyy juonteina. Restylane täyteaineilla voidaan palauttaa ihon luontaista kosteutta, täyttää juonteita ja näin palauttaa nuorekkuutta kasvoille.

Restylane täyteainehoidot eivät ole pysyviä, sillä ihon oma hyaluronidaasi-entsyyymi pilkkoo ja näin poistaa sekä ihon omaa, että täyteaineiden hyaluronihappoa. Tästä johtuen keskimäärin tuloksekset kestävät noin 9kk. Tuloksien kestävyys saattaa vaihdella hoidettavasta alueesta riippuen. Uusintakäsittelyjä suositellaan halutun esteettisen tuloksen ylläpitämiseksi. Kliinisissä tutkimuksissa, kuitenkin 95% osallistujista on ollut tyytyväinen hoitotulokseen, jopa 18kk hoidon jälkeen.

Kuinka kauan hoito kestää?

Hoidettavasta alueesta ja hoidon laajuudesta riippuen hoito kestää keskimäärin 15-45minuuttia.

Toisinaan noin kahden viikon kuluttua ensimmäisestä hoidosta tehdään uusintakäsittely tulosten optimoimiseksi.Lisää kuvia ja tuloksia hoidoista voit katsoa instagram-tililtäni, https://www.instagram.com/esteettinen_laakari_hakoniemi/

Lämpimästi tervetuloa hoitoon, terveisin Neea!


#kauneusviikko #virtuaalimessut

0 katselukertaa

© 2020 by Primaq.fi