FAQ

Näytteilleasettajille:

Kuka voi tulla näytteilleasettajaksi messuille? 
Yritykset, joiden tuotteet tai palvelut liittyvät kauneuteen tai muotiin. Yrityksellä on oltava verkkokauppa / nettiajanvaraus, johon ostot ohjataan.

Miksi osallistua näytteilleasettajaksi messuille? 

Lisätäkseen myyntiä, näkyvyyttä ja verkkosivuliikennettä. Kasvattaakseen asiakaskuntaansa, promotakseen uusia tuotteita tai kesän tarjouksia. Ollakseen mukana kokeilemassa jotakin uutta ja päästäkseen lähelle kuluttajia. Jos yrityksenne toimii kauneuden tai muodin parissa, näitä messuja ei kannata missata! 

Kuinka paljon osallistuminen maksaa? 

Tarjolla on 1 messupaketti, joka mahdollistaa yrityksen osallistumisen messuille näytteilleasettajana. Messupaikan lunastaneelle on tarjolla myös lisäpaketteja, joiden avulla yritys saa lisänäkyvyyttä messuohjelmassa! Tutustu paketteihin tästä, ja punnitse, mikä esilläolotapa sopisi teille parhaiten. 

Kuinka päästä näkyvemmin esiin messuilla?

Mikäli haluat yrityksesi näkyvemmin esiin messuilla, suosittelemme ottamaan lisäpalveluita messuosaston lisäksi.

 

Onko messuilla live-esittelijä, joka esittelee yrityksen tuotteita?

Messohjelmaan on mahdollisuus osallistua livenä Tietoiskun / vinkin / esittelyvideon / puheenvuoron merkeissä tai lähettämällä messutoimistoon tuotteitanne unboxingia varten, joita messutyöntekijät esittelevät livenä messuohjelmassa. Lisätietoa lisäpalveluista löydät täältä.

Esittelevätkö messujen juontajat tuotteita?

Messujen juontajat eivät varsinaisesti esittele yritysten tuotteita, vaan keskiössä ovat messuohjelmasta kertominen ja mukana olevien yritysten mainitseminen.

Mihin asti on aikaa ilmoittautua?

Viimeinen ilmoittautumispäivä näytteilleasettajaksi on 16.5.

Milloin on laskun eräpäivä?

Laskun eräpäivä on 20.5. Osallistuminen messuille vaatii osallistumismaksun, joka tulee suorittaa viimeistään 20.5.

Milloin messulla esillä olevat tuotteet tulee toimittaa messutoimistolle?

Messuilla esillä olevat tuotteet unboxingiin tai muotinäytökseen tulee toimittaa messutoimistolle viimeistään 16.5.

Voiko ilmoittautumisen peruuttaa?

Ilmoittautuminen on sitovaa, eikä sitä voi peruuttaa.

Paljonko vierailijoita on ollut viime messuilla ja kuinka monta näytteilleasettajaa?

Aikaisemmin järjestetyt Virtuaaliset Kevätmessut sekä Virtuaalinen Kauneusviikko saavuttivat huippusuosion. Virtuaalisilla Kevätmessuilla oli mukana 61 näytteilleasettajayritystä, kolmen päivän aikana messuilla kävi 10 000 uniikkia kävijää ja messusivuja selailtiin lähes 100 000 kertaa. Virtuaalisella Kauneusviikolla oli mukana 43 näytteilleasettajayritystä ja messut tavoittivat yhteensä 150 000 uniikkia ihmistä. 

Missä kanavissa messuja mainostetaan? Kohderyhmät ja sen laajuus?

Markkinointia tullaan toteuttamaan Googlessa ja sosiaalisessa mediassa eri ikäisille aikuisille, joiden voimme olettaa olevan kiinnostuneita Virtuaalisten Muoti- & Kauneusmessujen tarjonnasta. Markkinoinnin kohderyhmät toki tarkentuvat myös sen mukaan millainen yritys- ja palveluntarjonta messuille osallistuu. 

Miten tavoitamme alan jälleenmyyjät? 

Kyseessä on kevään trendikkäin kauneuteen ja muotiin keskittyvä virtuaalitapahtuma. Tapahtuma tulee mitä todennäköisemmin puhuttamaan ja herättämään kiinnostusta monipuolisesti alan eri toimijoissa – niin kuluttajissa, yrittäjissä kuin maahantuojissa.

Mitä muita brändejä osallistuu?

Virtuaalisille Muoti- & Kauneusmessujen markkinointi on vasta aloitettu. Kerromme lisää osallistuvista tahoista, kun messujen ajankohta lähestyy. 

MESSUvieraille:

Kuka voi tulla vieraaksi messuille? 

Kuka tahansa! Tarvitset vain toimivan internet-yhteyden – osallistuminen onnistuu niin tietokoneella, tabletilla kuin mobiilillakin.

  

 

Maksaako osallistuminen? 

Ei maksa. Messut ovat kävijöille täysin ilmaiset.  
 

 

Milloin Muoti- & Kauneusmessut ovat? 

Virtuaaliset Muoti- & Kauneusmessut järjestetään 21.-22.5.2021. Messut aukeavat pe klo 10.00 ja sulkeutuvat la klo 18.00 (muutoin messut ovat auki 24/7). Messuhenkilökunta paikalla sekä ihanaa kauneuden ja muodin täyteistä ohjelmaa kumpanakin päivänä klo 18.00 asti.

 

Miten voin tehdä ostoksia messuilla? 

Jokaisella näytteilleasettajalla on oma virtuaalinen messuosastonsa, jossa yritys esittelee tuotteitaan / palveluitaan messutarjouksin. Halutessasi tehdä ostoja, on osastolla ohjaus verkkokauppaan ko. tuotteen / palvelun kohdalle. Ostosten teko tapahtuu siis näytteilleasettajayritysten omilla sivuilla / verkkokaupassa. Psst: muista hyödyntää messutarjoukset!